067-269-30-58
Валюта:

Новости RSS 2.0

Windrider долучається до реабілітації захисників України

Герою, ти нам потрібен не тільки на полі бою!

Поранення різного ступеню важкості, контузії, втрати кінцівок та внутрішніх органів – це далеко не повний перелік ушкоджень, що отримують наші захисники на полі битви. До фізичних травм, на жаль, додаються депресія та ПТСР.

Військовий іноваційно-реабілітаційний центр «База 4.5.0» проводить реабілітацію на воді з залученням різних видів спорту. Використовуються лікувальні та відновлювальні властивості води, її вплив на людське тіло та душевний стан. Плюсуймо сюди помірні фізичні навантаження (індивідуально підібрані для кожного).

Тренування з вейкбордингу та вейксерфінгу проводить досвідчений тренер Ірина Клещар – керівник та засновник клубу RISE Wake Academy. Просто на очах військові повертаються до соціального життя, про що свідчать їхні посмішки та задоволення від сесій на воді. Ініціатива пані Ірини підтримати захисників допомагає їм не опускати рук, виходити з важкого депресивного стану, надає наснаги та бажання для подальшого повноцінного життяі.

Зазначимо, що на тренуваннях постійно присутній військовий психолог Андрій Омельченко, керівник громадської організації «Центр підтримки АТЛАНТ».

Спорядження: серфборди, вейкборди, рятувальні жилети, а також тренувальну канатку для воїнів надають Зозуля Юрій, Купавих Максим, магазин Windrider та X-Park.

Зареєструватись на тренування та інші заходи для захисників та їх родин можна в телеграм-каналі, де анонсуються всі активності для родинного відпочинку, моральної та психологічної реабілітації військових та заняття спортом.


Магазин "Виндрайдер" ( Windrider ). Кайт, вейк и виндсерфинг оборудование.
Работает на основе WebAsyst Shop-Script